Schilderatelier ruimt plaats voor appartementsgebouw: voetpad afgesloten tijdens sloopwerken

Het gebouw van schildersbedrijf Pollet in de Nieuwstraat ruimt plaats voor een nieuw woonblok met 11 appartementen.
Mozkito Het gebouw van schildersbedrijf Pollet in de Nieuwstraat ruimt plaats voor een nieuw woonblok met 11 appartementen.
In de Nieuwstraat in Asse start een aannemer donderdag of vrijdag met de sloop van de leegstaande schilderswinkel van de familie Pollet.

Om de sloop mogelijk te maken, wordt het voetpad ter hoogte van de werf afgesloten. De maatregel moet er voor zorgen dat voorbijgangers niet geraakt worden door brokstukken. De voetgangers die in de richting van Ternat stappen, moeten oversteken aan het interimkantoor in de Nieuwstraat. Wie richting Asse wandelt, gebruikt best het zebrapad aan de lagere De Kleine Wereld om de overkant van de straat te bereiken.

De afbraakwerken nemen drie weken in beslag. Na de sloop wordt op het perceel grond een appartementsblok met 11 woongelegenheden en een ondergrondse parking gebouwd. De verkoopprijzen voor die flats variëren tussen 230.000 en 300.000 euro.

De schilder- en decoratiezaak van de familie Pollet verhuisde eerder al naar een nieuw onderkomen in Opwijk.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.