Schaamteloos: dieven breken leegstaande woning binnen van bejaard koppel dat dood werd teruggevonden

De lichamen van het bejaarde koppel werden vrijdag aangetroffen in deze woning in Asse-ter-Heide.
Mozkito De lichamen van het bejaarde koppel werden vrijdag aangetroffen in deze woning in Asse-ter-Heide.
Dieven hebben afgelopen weekend ingebroken in de woning van een bejaard koppel dat vrijdag dood werd aangetroffen.

De daders forceerden de achterdeur van de woning en doorzochten alle kamers. Kasten en lades werden opengetrokken en doorzocht.

De inbraak werd ontdekt nadat een buur een verdachte wagen had gesignaleerd. Hij alarmeerde de politie. Toen de inspecteurs bij de woning aankwamen, waren de inbrekers al gevlucht. Het is niet duidelijk of ze iets hebben buitgemaakt.

De lichamen van het bejaarde koppel werden vrijdag aangetroffen in de woning. De slachtoffers bleken drie weken voordien al overleden.
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erwin Vandriessche

  Het is schandalig en dieven schrikken voor niets terug! Maar ook de media moet voorzichtiger omspringen met meldingen en foto's van zulke zaken, zodat kandidaat inbrekers geen tips krijgen. Daarom dat veel begrafenis ondernemers afraden om rouwadressen te vermelden op de overlijdensberichten.

 • Erik Audenaert

  Wat er nu allemaal gebeurt is niet te vatten . Ik ben nu al bang dat mijn kleinkinderen een onveilige en onzekere toekomst gaan moeten meemaken . En de overheid blijft maar toekijken alsof dat dit de normale wereld is .

 • Bern Vermeulen

  Het gevaar van de media, handig voor inbrekers even internetten en je kan je dagplanning inbraak opstellen.

 • ARLETTE STRUMANE

  In de krant en deze app stond : " de politie BEUKTE de deur open" ... waarom geen slotenmaker , die veilig terug kon afsluiten ? "Er zat nog een krant van 29 juli in de bus" .... dus van latere data ook ... 3 weken lang ... je mag de weide van deze oude mensen gebruiken ... en toch gaan geen alarm bellen af ??

 • Jean Vandepitte

  Als die buur die wagen heeft opgemerkt, heeft hij toch hopelijk de nummerplaat genoteerd ???