Nieuwe fietsenstalling in Asse-centrum

Mozkito
Het centrum van Asse heeft er een nieuwe fietsenstalling bij. De fietsenstalling werd langs de Steenweg aangelegd, pal tegenover het Gemeenteplein. 

Het gemeentebestuur van Asse heeft van ‘Koning Fiets’ een prioriteit gemaakt voor de komende legislatuur. En daar hoort ook de bouw van extra fietsenstallingen bij. De gemeente wil dat bezoekers van het centrum zo aanmoedigen om meer gebruik te maken van de fiets. De nieuwe stalling werd aangelegd langs de N9, vlakbij de Mollestraat. De gemeente plaatste een reeks beugels waar fietsers hun rijtuig veilig kunnen aan bevestigen. Drie autoparkeerplaatsen moeten daardoor verdwijnen. Voorlopig heeft de fietsenstalling nog geen oplaadpunt voor elektrische fietsen.




1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Linda Merens

    Geweldig!