Leegstaande sportwinkel wordt Pizzahut-restaurant

De sportwinkel op de hoek van de Steenweg (N9) en de Prieelstraat sloot vorig jaar de deuren.
Mozkito/Google Street View De sportwinkel op de hoek van de Steenweg (N9) en de Prieelstraat sloot vorig jaar de deuren.
De leegstaande winkel Sporthoek, op het drukke kruispunt van de Steenweg (N9) en de Prieelstraat, wordt heringericht als een Pizzahut-restaurant.

Sporthoek was het geesteskind van Mary Fiems. Zij sloot op 31 juli vorig jaar haar winkel omdat ze vaststelde dat de omzet fors gedaald was. Na 6 maanden leegstand, heeft de nv Pizza Belgium uit Antwerpen nu een omgevingsvergunning verkregen om het pand om te bouwen tot een Pizzahut-restaurant. De zaak wordt geleid door een zelfstandig franchisenemer en zal zich vooral richten op leveringen aan huis. Volgens het ingediende dossier zouden de pizzakoeriers zich vooral met elektrische fietsen en scooters verplaatsen. De tweewielers zouden achteraan het gebouw gestald worden.

Wanneer de nieuwe Pizzahut de deuren opent, is nog niet bekend. Bij Pizza Belgium was vandaag niemand bereikbaar voor een reactie.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Hans Van Blijenbergh

    Perfect! Daar zat ik op te wachten.