Knap! Jeugdorkest De Gildejeugd komt naar huis met eigen videoclip

De Gildejeugd, het groot jeugdorkest van harmonie De Gilde, heeft naar goede gewoonte een videoclip gemaakt aan het einde van hun kamp.
RV De Gildejeugd, het groot jeugdorkest van harmonie De Gilde, heeft naar goede gewoonte een videoclip gemaakt aan het einde van hun kamp.
De Gildejeugd, het groot jeugdorkest van harmonie De Gilde, heeft naar goede gewoonte een videoclip gemaakt aan het einde van hun kamp. Op de tonen van ‘Liefde voor Muziek’ van Raymond van het Groenewoud geven ze het beste van zichzelf.

Van 19 tot 25 augustus verbleef de Gildejeugd in het Vormingscentrum van Malle. De 115 muzikanten en hun begeleiders stonden gedurende een hele week ‘in vuur en vlam’. Met op het programma: dagelijks repetities, gekke spelactiviteiten en vele verrassingen - zoals een vuurshow en een bezoek aan de plaatselijke brandweer. Kers op de taart was het slotconcert op de laatste dag van het kamp.

Videoclip

Tradities zijn er om in ere te houden en dus maakte De Gildejeugd opnieuw een eigen videoclip. Alle deelnemers van het kamp gaan uit de bol op Liefde voor Muziek van Raymond van het Groenewoud. Kijk en geniet mee!
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.