Jongen (16) trekt met mes naar geliefde maar wordt tegengehouden door haar neefjes

Illustratiebeeld.
getty Illustratiebeeld.
Een 16-jarige is opgepakt nadat hij met een mes naar een meisje in Asse was getrokken. Hij kon tijdig tegengehouden worden door familieleden van het meisje. Er vielen geen gewonden.

Het incident deed zich dinsdagochtend rond 8 uur voor in de Mollestraat in Asse. “Een 16-jarige uit Asse had zich met een mes naar een vriendin begeven, maar werd daar onderschept door de neven van het meisje”, zegt Gilles Blondeau, woordvoerder bij het parket Halle-Vilvoorde. “Het mes werd niet gebruikt. Een niet-beantwoorde liefde zou de 16-jarige tot de feiten hebben bewogen. Hij werd gearresteerd en wordt nog verhoord door de politie.” Het parket laat weten dat de tiener woensdag voor de jeugdrechter wordt geleid. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.