Handelaars Bloklaan organiseren zaterdag eerste kerstmarkt

De handelaars van de Bloklaan organiseren zaterdag hun eerste kerstmarkt.
Mozkito De handelaars van de Bloklaan organiseren zaterdag hun eerste kerstmarkt.
De handelaars van de Bloklaan in Asse organiseren zaterdag voor het eerst een eigen kerstmarkt.

De Bloklaan staat bekend als de ‘straat van het ziekenhuis’. De zes deelnemende handelaars bevinden zich dan ook tegenover het OLV-ziekenhuis. Het gaat om juwelier Tourmalin, Leonidas Pralines, Bloemen Roos, café ’t Spreekuur, frituur Duveltje en bistro De Spoed. Zaterdag, vanaf 16 uur, zetten zij hun standjes buiten en kunnen de bezoekers er genieten van een hapje, een drankje en de gezellige kerstsfeer. Er is ook een optreden van de liveband Little Dixie.

Omwille van de kerstmarkt worden enkele extra verkeersmaatregelen genomen zaterdag. Op de parkeerstrook in de Bloklaan geldt een parkeerverbod van 7 tot 16 uur. In de Bloklaan wordt ook eenrichtingsverkeer ingevoerd vanaf de rotonde Muurveld in de richting van de Nieuwstraat, van 6 december (9 uur) tot 9 december (16 uur). Het Hofveld wordt afgesloten ter hoogte van het kruispunt met de Bloklaan. Automobilisten moeten een omleiding volgen via de Nieuwstraat en het Muurveld.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.