Erembald Kravaal-happening lokt 2.800 bezoekers

De Erembald Kravaal-happening vond dit keer plaats in de voormalige hoeve van de overleden kunstenares Kaat Tilley.
Mozkito De Erembald Kravaal-happening vond dit keer plaats in de voormalige hoeve van de overleden kunstenares Kaat Tilley.

De Erembald Kravaal-happening in Asbeek lokte zondag 2.800 bezoekers naar het authentieke domein van de Campomolen. De organisatoren telden alleen al 900 mensen die deelnamen aan de wandelingen. De wandelaars konden gebruik maken van het nieuwe wandelnetwerk dat vorige maand werd uitgerold. Van de gelegenheid werd ook gebruik gemaakt om een nieuwe brochure voor te stellen: ‘Op wandel in adembenemend Asbeek’. Maar er waren niet alleen de wandelingen. Op het domein stonden ook foodtrucks opgesteld en er waren activiteiten voor de kinderen.

Het Landschap van Erembald tot Kravaalbos zet elk jaar een van de mooiste plekjes van de streek in de kijker. Na Affligem, Opwijk en Meldert was het nu dus de beurt aan Asbeek. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.