Drukke Nieuwstraat alweer afgesloten (en niemand weet waarom)

Mozkito
De Nieuwstraat (N285) in het centrum van Asse werd vanmorgen afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De politie had slechts toestemming gegeven om één rijstrook af te sluiten. Groot was de verbazing toen bleek dat de hele straat dicht ging. 

De verkeersmaatregelen bleken nodig om de verhuis van vzw De Spiegel mogelijk te maken. De Spiegel is een therapeutisch centrum dat zich specialiseerde in ontwenningsprogramma’s voor druggebruikers. De vereniging verhuist naar het Gemeenteplein, in een pand naast brasserie Bistro Parnasse. 

De verhuis van alle diensten startte vanmorgen rond 9.30 uur en zou rond de middag moeten afgerond zijn. Oorspronkelijk was het de bedoeling om slechts één rijstrook af te sluiten. Zowel politie als gemeentebestuur keken raar op toen uiteindelijk de hele rijweg dicht ging. Een patrouille kwam vanmorgen langs om vaststellingen te doen. Voor automobilisten werd een omleiding ingelegd.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.