Dertien bestuurders in Stationsstraat betrapt op rijden onder invloed

Mozkito
Agenten van de politiezones TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) en AMOW (Asse-Merchtem-Opwijk-Wemmel), die samen met de Dilbeekse politiezone de associatie centrum (PACE) vormen, hielden vrijdagavond een verkeerscontrole in Asse. Dertien bestuurders bleken onder invloed te rijden.

De politie stelde zich langs beide kanten van de Stationsstraat op. In totaal werden 77 bestuurders onderworpen aan een controle. Twaalf chauffeurs reden onder invloed van alcohol en twee onder hen speelden hun rijbewijs voor vijftien dagen kwijt. Een bestuurder speelde zijn rijbewijs ook voor vijftien dagen kwijt omdat hij onder invloed van verdovende middelen reed. Hij kreeg ook een proces-verbaal voor het bezit van cannabis.

Twee personen konden geen rijbewijs voorleggen en kregen een proces-verbaal. De wagen van een van de twee chauffeurs werd ook voorzien van een wielklem. Tot slot werd een leerling-bestuurder geverbaliseerd voor het ontbreken van de verplichte ‘L’ op de achterruit.

De agenten hielden eerder op de avond een verkeerscontrole in Liedekerke waar elf bestuurders op rijden onder invloed werden betrapt. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.