Beatles by Girls openen vrijdag ‘De Mèt Duvelt’

Beatles by Girls
Beatles by Girls Beatles by Girls
Beatles by Girls, een band met alleen vrouwelijke leden, opent vrijdagavond de jaarlijkse concertreeks De Mèt Duvelt in Asse.

Nog tot en met 30 augustus vormt het marktplein in Asse, met zijn talrijke cafés en restaurantjes, het decor voor de vrijdagoptredens van De Mèt Duvelt. Vorige week al vond op diezelfde locatie Vlaanderen Feest plaats. Vanaf nu is het aan De Mèt Duvelt.

Beatles by Girls mogen de spits afbijten. Het gaat om een vrouwelijke band die, zoals de naam laat vermoeden, alle klassiekers van The Beatles op het podium brengt. De optredens op de Markt beginnen telkens om 20.30 uur.

De komende weken staan nog optredens gepland van het Dendermonds Bierkwartet (19 juli), Fifties Fever (26 juli) en La Folie Jolie (2 augustus). Zanger William staat op 16 augustus op het podium. De bekende coverband DUK sluit de concertreeks af op 30 augustus.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.