Alex Agnew en Kommil Foo komen naar CC Asse: ticketverkoop start zaterdag 15 juni

Alex Agnew
VTM NIEUWS Alex Agnew
Stand-up comedian Alex Agnew en de cabaret-broers van Kommil Foo staan binnenkort op het podium van de cultuurzaal Oud Gasthuis in Asse. De ticketverkoop voor de optredens gaat zaterdag 15 juni om 8 uur van start.

Het programma van het CC Asse telt ook dit jaar een dozijn spraakmakende optredens. Kommil Foo komt op vrijdag 24 april 2020 naar Asse, terwijl Alex Agnew zijn opwachting maakt op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2019. Een greep uit de rest van het aanbod: Circus Ronaldo (zaterdag 23 november 2019), Bart Cannaerts (vrijdag 24 januari 2020) en Steven Van Herreweghe (zaterdag 2  mei 2020). 

De online ticketverkoop start zaterdag 15 juni om 8 uur via www.ccasse.be. Wie tickets aan de balie wil kopen, kan er vanaf 10 uur terecht. “Maar eigenlijk raden we de mensen aan om online te reserveren want op het moment dat de balie opent, zullen al een groot aantal tickets verkocht zijn”, meldt programmaverantwoordelijke Joeri Van Mulders. “De tickets voor de bekende namen zouden wel eens snel uitverkocht kunnen zijn, ook al beschikken we over een grote zaal met meer dan vijfhonderd zitjes.”

De prijzen van de tickets schommelen tussen 20 en 35 euro. Telefonische bestellingen of bestellingen via e-mail of sociale media zijn die dag niet mogelijk. Vanaf maandag 17 juni kan dit wel.  

De cultuurzaal van 't Oud Gasthuis telt 513 zitjes.
Mozkito De cultuurzaal van 't Oud Gasthuis telt 513 zitjes.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.