Exclusief voor abonnees

Recensie: D'op Eau (Z) Ici in As ****

LVDK
Elke week sturen we een journalist op pad om verschillende type restaurants te beoordelen op prijs en kwaliteit. In D’op Eau (Z) Ici kent iedereen gastheer Juan, maar kent gastheer Juan vooral iédereen. Een drankje en een hapje in zijn taverne, meer heeft de man niet nodig om iemands naam in zijn geheugen te vereeuwigen. De onvervalste Argentijn, voor wie het woord ‘siësta’ nagenoeg een cryptisch begrip is, stal zo’n 11 jaar geleden het hart van menig Assenaar. Begrijpen wat D’op Eau (Z) Ici is, kan in feite pas nadat je de boel in levenden lijve hebt opgevat. Toch waag ik me aan een pretentieloze poging tot uiteenzetting.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Patricia Wynen

    De meest cosy place in As en omstreken. Zelfs de rasechte Maasmechelaar heeft zijn weg nr Juan gevonden. En hij steelt je hart van minuut 1. Eerlijke keuken, topwijntjes en zijn super gastvrijheid doet iedereen terugkomen en drummen Vr n plekje.