Sieg De Doncker helpt Loes en Kim te verhuizen

Loes en Kim doen mee aan het tv-programma 'Een Frisse Start met Vtwonen'.
Vitaya Loes en Kim doen mee aan het tv-programma 'Een Frisse Start met Vtwonen'.
Een gezin uit Arendonk bijt vanavond de spits af van het nieuwe seizoen van 'Een Frisse Start met Vtwonen' Op Vitaya. Kim en Loes kregen bij hun verhuis hulp van Sieg De Doncker. Twee kamers van hun nieuwe woning zijn door de programmamakers ingericht.

Op Vitaya start vanavond het tweede seizoen van 'Een Frisse Start met vtwonen'. De eerste aflevering draait rond Loes (35) en Kim (32) uit Arendonk. Samen met hun kinderen Lita (5) en Nine (4) woonden ze het voorbije jaar in een noodwoning in hun tuin. Drie weken geleden verhuisden ze naar hun nieuwe woning. Ze kregen daarbij de hulp van Sieg De Doncker.


Twee Vtwonen-stylisten zorgden voor de inrichting van enkele kamers in het huis. "We hebben het vorige seizoen gevolgd, en vonden dat het resultaat telkens heel mooi was. We zouden dit jaar verhuizen en hebben ons daarom ingeschreven", blikt Loes terug. "We hebben een huis gekocht. Omdat we daarnaast niet nog iets konden huren, hebben we beslist om een noodwoning achter in de tuin te zetten. Terwijl we aan het verbouwen waren, hadden we de kindjes dan toch dichtbij. En zo konden we ook ieder vrij moment aan het huis werken, we verloren geen verplaatsingstijd. In het programma wordt onze verhuis in beeld gebracht, en is te zien hoe de woonkamer met keuken en mijn kapsalon werd ingericht door de programmamakers." (JVN)