Liesbeth (39) laat honden schitteren in fotoshoot

Liesbeth Russel (m.) oefent al even
Ton Wiggenraad Liesbeth Russel (m.) oefent al even
Liesbeth Russel (39) organiseert zondag een hondenfotoshoot voor de Warmste Week. De opbrengsten gaan naar Het Dierenthuisje in Geel, een dierenopvang voor katten en konijnen.

"Ik kwam in contact met Sonja van Het Dierenthuisje", zegt Liesbeth. "Ze heeft me dan een rondleiding gegeven en ik vind het fantastisch wat zij allemaal doet. Zelf ben ik natuurlijk ook een dierengek, dus een actie voor een goed doel met dieren lag voor de hand."


Het is niet de eerste keer dat Liesbeth zich inzet voor het goede doel. Vorig jaar liet ze een briefje van tien euro achter aan een boom in bos de Hoge Vijvers in Arendonk. Het was bedoeld voor iemand die tijdens de donkere dagen het geld beter kon gebruiken dan zijzelf. Het werd een mooie actie want uiteindelijk vulden andere weldoeners het bedrag aan.


Om andere dierenvrienden te verwennen organiseert ze zondag 3 december tussen 13 uur en 14.30 uur een hondenfotoshoot op de parking van de Hoge Vijvers. Eén digitale foto kost twee euro. Twee foto's zijn te verkrijgen voor drie euro en alle gemaakte foto's krijg je mee voor vijf euro. Verder verkoopt ze die dag ook nog puntzakjes met honden- en paardensnoep. Alle opbrengsten gaan integraal naar Het Dierenthuisje.


"Het gaat ongetwijfeld een fijne ervaring worden, nu alleen hopen op het zonnetje", aldus Liesbeth. (TJW)