De Reuzetuin organiseert zondag bio- en herfstmarkt

Vincent Bruyndoncx en Evi Marechal van vzw De Reuzetuin zullen onder meer biologische sappen verkopen op de bio- en herfstmarkt
RV Vincent Bruyndoncx en Evi Marechal van vzw De Reuzetuin zullen onder meer biologische sappen verkopen op de bio- en herfstmarkt
Vzw De Reuzetuin organiseert zondag een Bio- en Herfstmarkt in Arendonk.

Vzw De Reuzetuin werd opgericht met als doel om in de Hovestraat 54 in Arendonk een zorgcentrum te bouwen waar een vijftal volwassenen met een ontwikkelingsstoornis opgevangen kunnen worden en een nuttige dagbesteding krijgen. “Het objectief is om er bij de verwezenlijking van dit project ook voor te zorgen dat het ecologische aspect een prominente plaats krijgt. Er zullen dus duurzame bouwmaterialen gebruikt worden, er wordt gestreefd naar zelfvoorziening wat energie betreft, en de tuin zal op biologische wijze beheerd worden”, zegt Evi Marechal van De Reuzetuin.

In afwachting van het zorgcentrum organiseert de vzw op zondag 13 oktober van 10 uur tot 17 uur een eerste Bio- en Herfstmarkt. Die vindt plaats in de tuin van de Hovestraat 54.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.