Dag van de Solidariteit levert recordbedrag op van 15.400 euro

De Dag van de Solidariteit bracht 15.400 euro op.
RV De Dag van de Solidariteit bracht 15.400 euro op.
De Dag van de Solidariteit in Arendonk heeft dit jaar 15.400 euro opgebracht voor het goede doel. Het geld gaat naar Vibo De Brem uit Oud-Turnhout, Vibo de Ring uit Turnhout en Mekander uit Arendonk.

De opbrengst van 15.400 euro is opnieuw een recordbedrag. De leerkrachten van Vibo de Ring willen graag het tuinhuisje vernieuwen waarin ze hun spelmateriaal voor onder de speeltijden bewaren”, zegt Inge Van Deuren van de werkgroep Dag van de Solidariteit. Ook zouden ze nog graag bureautjes laten maken om individueel en in alle rust aan te kunnen werken. De leerkrachten van de kleuter en lagere school van Vibo de Brem zullen met de centen iPads aankopen. De leerkrachten van de middelbare school van Vibo de Brem kiezen voor uitstapjes met de leerlingen.”

De cliënten van Mekander zijn reeds op reis geweest, hebben individuele lockers laten plaatsen en zullen nog twee nieuwe rolstoelen aankopen. “Ik ben heel trots op de mensen van Arendonk en omstreken om ons elk jaar opnieuw zo’n groot hart onder de riem te steken en

ons zo goed te steunen op welke manier dan ook”, besluit Inge Van Deuren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.