Sint-Cecilia concerteert met Coco Jr., Gene Thomas en Maximus

K.M. Sint-Cecilia staat straks op het podium met onder andere Coco Jr.
Joke Couvreur K.M. Sint-Cecilia staat straks op het podium met onder andere Coco Jr.
Koninklijke Muziekmaatschappij Sint-Cecilia Ardooie deelt op zaterdag 26 oktober het podium met enkele bekende gezichten uit de Vlaamse showbizz. 

Voor de negende editie van hun Swingin’ Hits, een avondvullend concert gebracht door de harmonie en een electric band, strikte de harmonie enkele toppers als gastartiesten. Zo brengt Coco Jr. de bekendste nummers van The Dinky Toys, aangevuld met enkele party hits. Gene Thomas, in een vorig leven nog de ene helft van danssensatie X-Sesion, zal zorgen voor het meezingmoment met klassiekers als ‘Ik wil je’, ‘Maria’, ‘On and on’ en ‘Kom van dat dak af’. Met Maximus, de alias van Yannick Uyttenhove, staat ook Ardoois talent op het podium. Wanneer hij zijn hit ‘Ardooie’ brengt, zal het dak ongetwijfeld van evenementenhal De Ark gaan. Het geheel wordt verder doorspekt met komische interventies van comedian Piv Huvluv.

Kaarten voor het concert kosten twintig euro en zijn te verkrijgen op www.kmma.be/inschrijving-swingin-hits. Het concert start om 20 uur in De Ark in de Melkerijstraat.

Coco Jr. en K.M. Sint-Cecilia zijn klaar voor de negende editie van hun Swingin' Hits.
Joke Couvreur Coco Jr. en K.M. Sint-Cecilia zijn klaar voor de negende editie van hun Swingin' Hits.
K.M. Sint-Cecilia is al volop aan het repeteren.
Joke Couvreur K.M. Sint-Cecilia is al volop aan het repeteren.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.