Nieuwe Aldi opent morgen de deuren

Vanaf morgenochtend is iedereen welkom in de nieuwe Aldi langs de Wezestraat.
Joke Couvreur Vanaf morgenochtend is iedereen welkom in de nieuwe Aldi langs de Wezestraat.

De gloednieuwe Aldi langs de Wezestraat opent morgen, woensdag, voor het eerst de deuren om 8.30 uur. De nieuwbouw vervangt het vroegere filiaal in Meulebeke. De bouwwerken startten eind oktober en het eindresultaat mag gezien zijn: een supermarkt van 1.250 vierkante meter met 100 parkeerplaatsen waar je terecht kan voor 1.250 verschillende artikelen. “Om tot ons nieuwe winkelconcept te komen, hebben we onze klanten de vraag gesteld: hoe ziet uw ideale Aldi er in de toekomst uit”, zegt Patrick Decock, Managing Director van de regionale hoofdzetel AldiRoeselare. “Op basis van die antwoorden werd de winkelinrichting herdacht.” Het resultaat: meer dan ooit ligt de focus op de versmarkt met dagverse groenten en fruit maar er is ook ruime voor slaatjes, sappen en gerechten. Ook de broodafdeling is fors uitgebreid en bevindt zich voortaan vlak bij de ingang van de winkel. Gloednieuwe bakovens zullen meerdere malen per dag een uitgebreid assortiment broodjes en koeken afbakken.

Het project in Ardooie maakt deel uit van een grotere restyling. Daarbij worden in twee jaar, 2018 en 2019, alle 450 Belgische Aldi-winkels omgevormd naar het nieuwe concept.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.