Nieuw comité geeft schwung aan Koolskampse Dorpsfeesten

kos
Er waait een nieuwe wind door de Koolskampse Dorpsfeesten, die traditioneel tijdens het kermisweekend op 6, 7 en 8 september worden georganiseerd. 

Drijvende kracht achter de festiviteiten is het nieuwe comité Dorpsfeesten Koolskamp, dat ondersteund wordt door de Harmonie Koolskamp. “Jaarlijks was het dorpscafé de opener van het feestweekend. Dit jaar willen we dit een nieuwe insteek geven. Geen optreden, maar een heuse uitdaging voor de verenigingen en inwoners”, zegt het comité. “Vrijdagavond 6 september zal de eerste Dorpsquiz plaatsvinden. In het dorpscafé in OC ’t Zonneke, kunnen vier deelnemers per team zich meten met de tegenkandidaten. Deelnemen kost twintig euro.” 

Op zaterdag is er om 19.30 uur het traditionele mosselsouper. Voor wie geen mosselen lust, is er stoofvlees. Op zondag is er een rommelmarkt. “Met een uitbreiding naar het Dorpsplein hebben we de grootste rommelmarkt sinds het ontstaan van dit evenement. Er zullen 140 standhouders staan en dit aantal groeit nog steeds aan. Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van Kontrast, de lokale kunstkring, die tijdens de rommelmarkt hun kunstwerken tentoon zal stellen in ’t Zonneke, waar ook de kinderen zich kunnen uitleven dankzij springkastelen, een schminkstand, een ballonnenartiest,...” Meer info en inschrijven voor de Dorpsquiz en het mosselsouper kan op www.dorpsfeesten.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.