Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia deelt elf eretekens uit

De gehuldigde leden van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia, samen met leden van het bestuur.
Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia De gehuldigde leden van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia, samen met leden van het bestuur.
Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia heeft zopas zijn Ceciliafeest gevierd. Naast een marsconcert en een gesmaakt avondfeest met 160 aanwezigen stond ook de uitreiking van elf eretekens op het programma.

De eretekens gingen telkens naar leden met een bepaalde staat van dienst. Wim Leplae, Christophe Dujardin, Bert Leplae (niet op de foto) en Rik Bosschaert kregen er een omdat ze al 25 jaar muzikant bij de harmonie zijn. Wim Kindt, Liesbeth Devrieze, Joost Houthoofd, Brecht Steen, Sybille Vanhaverbeke en Isabelle Kindt viel dezelfde eer te beurt, maar dan voor 35-jarig lidmaatschap. Ook Lies Bouckaert (niet op de foto) werd gehuldigd omdat ze al vijftien jaar muzikant bij Sint-Cecilia is.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.