Keeper Bram Verbrugghe - de ‘Jean-Marie Pfaff van Ardooie’- gehuldigd

G-voetballer Bram Verbrugghe zette zijn handtekening in het huldenboek van Ardooie.
Joke Couvreur G-voetballer Bram Verbrugghe zette zijn handtekening in het huldenboek van Ardooie.
Bram Verbrugghe, die op de Special Olympics in Abu Dhabi een zilveren medaille voor ons land behaalde in de voetbalcompetitie, werd zaterdag in zijn thuisgemeente gehuldigd op het gemeentehuis. 

Burgemeester Karlos Callens (Groep 82) had veel lof over de prestatie van de keeper: “We zijn fier dat we weer een grote naam in ons midden hebben. Bram staat voortaan in het rijtje van Ardooienaars die een bijzondere sportieve prestatie hebben geleverd,  zoals atlete Veerle Dejaeghere en marathonloper Filip Vanhaecke. We kunnen hem gerust de Jean-Marie Pfaff van Ardooie noemen.”

De G-sporter kreeg uit handen van Callens een trofee overhandigd, waarna hij zijn naam in het huldenboek van de gemeente mocht zetten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.