Fietsster (80) sterft na aanrijding door kraan in Ardooie

Het ongeval vond plaats in de buurt van de glascontainers en het technisch depot van de gemeente.
Google Streetview Het ongeval vond plaats in de buurt van de glascontainers en het technisch depot van de gemeente.
In Ardooie is maandagmiddag een 80-jarige fietsster uit Ardooie om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Dat bevestigt de politie van de zone Regio Tielt.

De vrouw werd in de Begoniastraat, in de buurt van het technisch depot van de gemeente, door een kraan van een 49-jarige gemeentearbeider aangereden en overleefde het ongeval niet. Een deskundige kwam in opdracht van het parket ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. De chauffeur van de kraan merkte fietsster Lena V. wellicht niet op omdat ze zich in de dode hoek bevond. Enkele brandweerlieden snelden nog te hulp om te reanimeren, omdat het ongeval vlak bij de brandweerkazerne gebeurde, maar dat mocht niet baten. De gemeentearbeider verkeerde in shock.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Bob(Robert) Bruyland

    Ik denk dat Belgische onveiligheid hier ook op de eerste plaats staat voor de Eu.Hopelijk komen er bij de volgende legislatuur wél bekwame mensen die de puinhoop komen opruimen.

  • Viviane Loosveldt

    Sterkte voor de nabestaanden. En, de teller blijft maar draaien...Helaas!?