Dennis Cartier heeft platencontract bij Fedde Le Grand beet

Dennis Cartier kon met zijn nummer 'Underground Melody' indruk maken op dj Fedde Le Grand.
Foto Joke Couvreur Dennis Cartier kon met zijn nummer 'Underground Melody' indruk maken op dj Fedde Le Grand.
Dennis Parmentier, beter gekend onder z'n dj-naam Dennis Cartier, heeft een platencontract beet bij de wereldvermaarde dj Fedde Le Grand.

Maandag verschijnt z'n eerste nummer 'Underground Melody' en tijdens het Sint-Maartensfeest op 10 november neemt hij een videoclip op.


De Nederlandse dj Fedde Le Grand scoorde in 2006 een hit met 'Put your hands up 4 Detroit!' en is sindsdien niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Hij werkte samen met wereldsterren als Robbie Williams en Rihanna en gaat nu in zee met Dennis Parmentier. "Twee jaar geleden maakte ik het nummer Underground Melody. Ik had er meteen een goed gevoel bij", vertelt Dennis.


"Het nummer uitbrengen leek het einde. Ik stuurde het dan ook naar verschillende dj's, waaronder Fedde Le Grand. Ik was enorm verrast toen hij liet weten dat hij onder de indruk was van m'n track en die wou opnemen in z'n podcast. Begin dit jaar kreeg ik dan te horen dat hij me wou tekenen bij z'n label Darklight Recordings. Wow! Maandag komt Underground Melody uit. Ik hoop dat het door heel wat dj's wordt opgepikt. Volgend jaar komt er al zeker een tweede nummer, maar eerst gaan we zaterdag tijdens m'n set op de Sint-Maartensfeesten een videoclip opnemen."


Dennis heeft ook een publishing contract beet bij Cloud 9 en er verschijnen in december ook twee platen onder het label van Gregor Salto. (CDR)