Festival van het Landschap strijkt neer in Tiegem en Sint-Denijs

Het uitkijkplatform van de school.
Alexander Haezebrouck Het uitkijkplatform van de school.
Het Festival van het Landschap waarbij de aandacht wordt gevestigd op het belang van landschappen strijkt van 25 tot en met 31 maart neer in Tiegem, een week later is het de beurt aan Sint-Denijs. Het festival zet landschappen op een originele manier in de kijker met wandelingen, fietstochten, lezingen en zo meer. 

Naast de vele wandelingen, hebben ze in de basisschool De Bergop een uitkijkplatform geplaatst op de speelplaats van waarop je het mooie landschap richting de Kluisbos kan bekijken. “De kinderen zullen hier een mooi zicht hebben op het landschap”, zegt de directrice. “Het zal vooral gebruikt worden als educatief element dan als speelelement.”

Wie wil weten wat er allemaal te beleven valt tijdens het festival van het landschap kan terecht op www.festivalvanhetlandschap.be terecht. Het is een initiatief van de Intergemeentelijke Onroerenderfgoeddienst van de Inercommunale Leiedal. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.