Dorpsraad schenkt 735 euro aan Nachtlichtjes, voor strijd tegen kanker

Karel Demeulemeester overhandigde de cheque van Isabelle Parmentier en Steven Verhaeghe van De Nachtlichtjes. Ook op de foto: alle bestuursleden van de Vichtse Dorpsraad.
Dorpsraad Karel Demeulemeester overhandigde de cheque van Isabelle Parmentier en Steven Verhaeghe van De Nachtlichtjes. Ook op de foto: alle bestuursleden van de Vichtse Dorpsraad.

De bestuursleden van de Vichtse Dorpsraad hebben een cheque van 735 euro aan een delegatie van vzw De Nachtlichtjes overhandigd. Het geld komt van de opbrengst van een nieuwjaarsreceptie op 11 januari. De Nachtlichtjes omvatten vrienden van Ine Luyckx (31), die op 3 juni 2013 overleed aan borstkanker en muzikante was in muziekvereniging Sint-Cecilia in Vichte en later ook in het harmonieorkest in Beveren-Leie. Vzw De Nachtlichtjes steunt wetenschappelijk onderzoek tegen kanker, via Kom op tegen Kanker.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.