Deze West-Vlaamse autofanaat is geen fan van klimaatactiviste Greta Thunberg

Je kan sinds dit weekend een opvallende wagen spotten in de regio rond het West-Vlaamse Vichte.
rv Je kan sinds dit weekend een opvallende wagen spotten in de regio rond het West-Vlaamse Vichte.
Je kan sinds dit weekend een opvallende wagen spotten in de regio rond het West-Vlaamse Vichte. De eigenaar van de wagen heeft het niet zo voor klimaatactiviste Greta Thunberg, en hij liet zijn wagen dan ook met verschillende anti-Greta boodschappen bestickeren. 

“Hier en daar zie je wel eens een kleine sticker met een gelijkaardige boodschap op een auto kleven, maar ik wilde de boodschap duidelijker brengen”, zegt de eigenaar van de wagen, die liever niet bij zijn naam vernoemd wordt. “Greta is een soort van opperhoofd geworden van alle boomknuffelaars. Nochtans zal de oplossing voor de klimaatproblematiek niet van haar komen. Zij heeft ook een gsm, een laptop, haar ouders doen ook de was met een wasmachine, enz. Het is door die luxe, die we allemaal gewoon geworden zijn, dat het is fout gelopen met ons klimaat. En dat valt niet op te lossen door mensen zoals ik, met een zwaardere sportwagen, meer taxen te laten betalen.” 
58 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • elza vandevelde

  ik wil ook zo´n sticker op mijn sport kar !!!!!!!

 • Gerrit Mangé

  Met al die zever elke dag weer op tv. Het nieuws, duidingsprogramma's enz. Een mens zou op de duur gekkere dingen doen. Ondertussen word auto rijden alsmaar duurder. Zal vanavond mijn open haard nog eens flink opstoken, kunnen ze daar binnenkort ook op belasten of gasboetes voor uitschrijven.

 • Jaak Jacobs

  Je mag denken wat je wil van Thunberg, maar om dan als een overjaarse bonobo met een domme sticker op je auto gaan rond rijden, omdat je het met haar oneens bent, getuigt niet van veel verstand. Ik ben het ook niet eens met personen met uitgebouwde auto's, die met reutelende knalpotten rondrijden om te laten horen dat ze op komst zijn,... Respecteer gewoon elkaars mening zonder de ander een f*ck you toe te roepen. Onze maatschappij wordt al onverdraagzaam genoeg.

 • marijke boulet

  De jeugd komt vertellen dat de volwassenen iets moeten doen aan het klimaat , ik zou eens graag willen weten welk percentage van de 13 tot 25 jarige hun levensstijl grondig willen veranderen ,meer fietsen , minder reizen , minder elektronica , minder kleding enz . Op straat komen en schreeuwen wat de oudere generatie moet doen is gemakkelijk hé .

 • Hendrik de Leyn

  Yann: CO2 is geen schadelijk gas. Iets als CO2 vervuiling bestaat niet. Er zitten verschillende schadelijke stoffen in uitlaatgassen, maar CO2 is daar geen van. Ter info.