Bedenk naam nieuw zwembad en win jaarabonnement

Een blik op het nieuwe zwembad
Repro DRD Een blik op het nieuwe zwembad
De inwoners van Anzegem en Deerlijk kunnen tot 15 september naamvoorstellen indienen voor het nieuwe zwembad aan het Ommersheimplein in Vichte. De bouw is bezig. Het gemeenschappelijke zwembad opent wellicht op 20 februari 2020.

Alle naamvoorstellen worden verzameld, om de inwoners van de twee gemeenten vervolgens vanaf 17 september nog een keer aan het werk te zetten. Want vanaf dan kunnen ze de voorgestelde namen bekijken en hun favoriet kiezen. Een jury hakt uiteindelijk mee de knoop door. De bedenker van de winnende naam krijgt een jaarabonnement cadeau. Bouwheer is de Gentse watermaatschappij Farys. Het wordt een bad van 25 op 10 meter, met vijf trainingsbanen van 2 meter breed, die je tot vier officiële banen van 2,5 meter kan omvormen. De diepte van het bad gaat van 1,15 tot 3 meter, op vraag ook van duikclubs Haaifive uit Deerlijk en Stingrays uit Vichte. Het bad krijgt verder een ploeterbadje, 22 kleedhokjes, 9 familiehokjes, 8 groepskleedkamers, bergkastjes, sanitair en een cafetaria. School- en clubzwemmen worden de belangrijkste activiteiten. De bouw kost Farys 6.013.953 euro, waarvan 1.137.500 euro via subsidies van Sport Vlaanderen. Farys mikt op 100.000 bezoekers per jaar. Wie meer info wil over de naamwedstrijd, surft naar https://www.anzegem.be/nieuws/zwembad-zoekt-naam.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.