Aaron is beste junior journalist

De winnaars (vlnr onderaan): Maxime De Maesschalk, Louis Verstraete, Aaron Lavens, Julie De Clerq, Cas Strobbe, Marthe Verbrugge, Thomas Verleyen en Emanuelle Lietaer.
Kos De winnaars (vlnr onderaan): Maxime De Maesschalk, Louis Verstraete, Aaron Lavens, Julie De Clerq, Cas Strobbe, Marthe Verbrugge, Thomas Verleyen en Emanuelle Lietaer.

Aaron Lavens is voor een jaar de beste Junior Journalist van Vichte. Hij nam met de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van gemeenteschool De Beukennoot deel aan een wedstrijd van het Davidsfonds, met ‘meesterschap’ als thema. Kregen eveneens een boekenpakket overhandigd door het bestuur van het Davidsfonds Vichte op de prijsuitreiking: Emanuelle Lietaer, Marthe Verbrugge, Thomas Verleyen, Louis Verstraete, Maxime De Maesschalk, Julie De Clerq en Cas Strobbe. Aaron Lavens neemt op zondag 28 april aan de provinciale finale deel, met proclamatie in de gemeentelijke feestzaal van De Panne.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.