ZOO Antwerpen opent ZOOmerbar met speciale thema-avonden

Laenen

Ook de ZOO van van Antwerpen opent binnenkort haar eigen zomerbar onder de toepasselijke naam ZOOmerbar ZOO Antwerpen. Tijdens de zomermaanden zal de bar elke dag open zijn vanaf 16 uur tot 21 uur op het Flamingoplein. Iedereen is welkom, je hoeft geen ticketje voor de ZOO te kopen. 

De ZOOmerbar zet volop in op live muziek en thema-avonden. Zo kan je op maandag genieten van Franstalige muziek, is er op woensdag het beste wat de accordeon te bieden heeft en komen zaterdag de salsaliefhebbers aan het trekken. Data die je zeker niet mag vergeten zijn 4 juli met Tars Lootens en 17 juli met Jan De Smet.

ZOOmerbar is open van 29 juni tot en met 1 september, elke dag van 16u tot 21u, op het Flamingoplein. Gratis toegankelijk.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.