Zomerbar opent dit weekend op Flamingoplein in ZOO

De zomerbar op het Flamingoplein vorig jaar. Ze breidt dit jaar uit.
RV De zomerbar op het Flamingoplein vorig jaar. Ze breidt dit jaar uit.
Het schoonste terras van ‘t stad? Dat zou wel eens de zomerbar op het Flamingoplein in de Antwerpse Zoo kunnen zijn. Vanaf zaterdag, en dat tot 1 september, kun je er genieten van live salsa, jazz en chansons. Elke dag, van 16 tot 21 uur. Een ticket voor de Zoo hoeft niet, de toegang is gratis. Een gids neemt de kinderen mee op avontuur naar de ‘Vieze Beesten’ in de dierentuin.

De Zoo heeft een aantal fijne Vlaamse artiesten in petto. Danny Wuyts, bekend van de Notenclub, komt op 7 en 28 juli én op 4 en 25 augustus. Tars Lootens speelt op 4 juli, Jan De Smet (De Nieuwe Snaar) passeert op 17 juli. Op 20 augustus staan de drie finalisten van de Nekkawedstrijd op het Flamingopodium. 

Elke dag staat in het teken van een muzikaal thema. Maandag zijn dat chansons, dinsdag Nederlandstalige liedjes, woensdag accordeon moods. Jazz, blues en crooners verwennen je op donderdag, swingende crooners op vrijdag en salsa op zaterdag. Zondag kun je op de jukebox verzoeknummers vragen.

Info: ZOOantwerpen.be/ZOOmerbar.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.