Exclusief voor abonnees

Wouter Van Besien (Groen) is half jaar na verkiezingen nog werkloos: “Ik wéét niet wat ik ga doen”

Wouter Van Besien.
Florian Van Eenoo Photo News Wouter Van Besien.
Ruim een half jaar na de verkiezingen is Wouter Van Besien (Groen), die zijn zitje in het Vlaams Parlement moest afgeven, nog werkloos. "Ik wéét nog niet wat ik ga doen. Ik wens mezelf voor 2020 in elk geval een interessante job."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis128 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Sebastian Peeters

  Ik vrees dat hij amper iets in de privésector zal vinden. Daar hebben ze het niet erg voor linkse betweters die anderen steeds zeggen wat ze moeten doen. Tenzij ergens een bedrijf waar hij kan lobbyen tussen politiek en het bedrijf. Om daarna weer een nieuwe verplichting op te leggen die veel kost aan de Belg en veel opbrengt voor het bedrijf.

 • chris delanghe

  dat zijn dan de mannen die de waarheid in pacht hebben en beweren te moeten zeggen hoe anderen zouden moeten leven en werken? Ga één echt werken man ipv te lanterfanten in een politieke zetel... Nu kan hij ook eens ervaringsdeskundige worden!

 • Dirk Pype

  Die man heeft nog het lef om de werkmens die 40 jaar gewerkt heeft voor een pensioentje,recht in het gezicht uit te lachen,van wat voor job hij zal doen.Veel kun je niet,ga gerust boompjes planten op jouw tempo.

 • Guido Blok

  Raar ik heb 37 jaar gewerkt voor een bedrijf dat zijn afdeling in België sloot, maar van de tweede week werd ik bestookt met job aanbiedingen van de vdab.

 • Kristine Delacourt

  Wouter, er is werk genoeg! Begin gewoon aan iets dat je nog niet kent en verruim je horizon! Bij de Lijn zoeken ze veel chauffeurs. In de bouw is er ook werk. Of achter de vuilkar lopen! Of misschien zelfstandige worden, dat zou pas een revelatie zijn!