William Boeva en Soe Nsuki op cultuurfestival Nachtkrakers

Nachtkrakers vorig jaar
KdG Nachtkrakers vorig jaar
De Karel de Grote Hogeschool (KdG) zet het cultuurfestival Nachtkrakers op poten voor haar studenten. Op het programma: comedy met William Boeva en Soe Nsuki, muziek van Yasmine Alves (MNM Rising star), dans door The Backyard en improvisatietheater met De Mimosaurus.

Keuze te over op dit multidisciplinair festival. Een workshop risoprint van studio Kabinet om postkaartjes te drukken, Window Art creëren samen met studenten uit de lerarenopleiding of liever de kortfilmselectie van Kortfilm.be checken? Heel de avond verzorgen DJ’s All-man, AKB, Barry&Fassie, Osteon, DØEMP, Mattic en DC Noises (top 100 Belgische DJ’s van 2019) de beats.

“Alle studenten zijn welkom op deze culturele mix met een mainstream aanbod en ook een gedurfde, experimentele programmatie”, vertelt Evi Wouters van KdG-studentenvoorzieningen. “Met dit event willen we alle zintuigen prikkelen en hen warm maken voor cultuur. Je krijgt niet elke dag de kans om mee te werken aan een levensgrote raamillustratie, te dansen in een silent disco en komieken aan het werk te zien op de campus.”

Nachtkrakers, donderdag 28 november, van 20 tot 0.30 uur. Campus Groenplaats
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.