Wandelaars waarschuwen voor ‘vergiftigde gehaktballen’ in Rivierenhof

De verdachte gehaktballen die in de buurt van het Rivierenhof gevonden werden.
RV De verdachte gehaktballen die in de buurt van het Rivierenhof gevonden werden.
Verschillende bezorgde wandelaars vonden deze week rauwe gehaktballen in het Rivierenhof in Deurne. Mogelijk zijn die vergiftigd. De zaak wordt onderzocht.

Heel wat mensen maakten de afgelopen dagen melding van gehaktballetjes die her en der verspreid liggen in het Rivierenhof. Ook in de berm op de Peter Benoitlaan, vlak bij het Rivierenhof, werden de balletjes gevonden. Mogelijk zijn ze vergiftigd. 

Een wandelaar die op pad was met zijn hond, deed alvast aangifte bij de politie. Of er ook echt een gevaar is voor honden en andere dieren, is niet zeker. Een gewaarschuwd man – of hond – is er in ieder geval twee waard.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Antoine Giroud

    Ik snap echt niet dat iemand zich hier mee kan bezig houden. Zelf heb ik een hond en wandel ik dagelijks in het Rivierenhof. Mijn hond is ook al eens met een stukje kip uit de bossjes gekomen. Dit heeft mij zeer angstig gemaakt. Als ik de persoon die zich hier mee bezig houd betrap, die zal zijn handen voor een tijdje niet meer kunnen gebruiken. Dus u bent gewaarschuwd, beste dierenhaters.