Vrouw die sigaret in oog van Jessy stak herkend op foto: “Hopelijk kunnen we nu alles afsluiten”

Jessy Campe.
RV Jessy Campe.
Getuigen hebben de vrouw herkend die Jessy Campe (41) uit Turnhout met een sigaret verwondde tijdens Antwerpen Zingt, vorige week zondag. “Ik hoop dat alles nu snel geregeld kan worden”, zegt Jessy.

“Zowel mijn dochter als de man die het accident zagen gebeuren, zijn honderd procent zeker dat de vrouw op de foto diegene is die me geraakt heeft met haar sigaret”, vertelt Jessy. Het ongeval gebeurde vorige week zondag tijdens Antwerpen Zingt. Aan het einde van de avond, Jessy en haar twee kinderen waren op weg naar de uitgang, raakte de vrouw Jessy in het oog met haar sigaret. Op dat moment voelde ze een hevige pijn. “Een vrouw die aan het dansen was raakte me per ongeluk vol met de punt van haar sigaret in mijn oog”, vertelde Jessy eerder in deze krant. “Maar hoewel ze zag dat ik naar beneden dook van de schrik en de pijn, bleef ze vrolijk verder dansen.”

Nu zou de dader dan toch herkend zijn. “Het blijft een ongeluk, maar het getuigt toch van weinig respect als je niet meteen reageert als je iemand verwondt. Hopelijk kunnen we nu alles netjes regelen met de verzekering en alles afsluiten”, zegt Jessy. “Ondertussen geneest mijn oog goed. Ik heb nog wel veel pijn, vooral ‘s avonds, maar ik ga er waarschijnlijk niks aan overhouden.”
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jef Van De Plas

  Het aanhoudende drie vier maal hernieuwde gezeur van de madam "slachtoffer" ( zonder restverschijnselen) zegt meer over haar zelf dan ze denkt.

 • Filip Van Bouwel

  Het wordt tijd voor een compleet rookverbod. Niks dan miserie daarmee.

 • Mathias Lunders

  Stefan, net wat ik dacht, wie zegt dat de dame in kwestie het zelf in het oog had dat ze haar per ongeluk verwondde?

 • rony stokart

  Iemand die met een brandende sigaret (tiens, mag dat nog in een publieke ruimte?) in haar hand staat te dansen moet wel degelijk bewust zijn van wat ze aanricht.

 • Myriam Uyttebroeck

  Als het echt verbrand was dan had je nu geen oog meer. Is een spijtig voorval, waar niemand aan kan doen! Maar denk dat mevr wat aandacht vraagt dus zet het gewoon effe in de krant.