Vrijwilligers gezocht voor SHOW2019 van Antwerpse modestudenten

SHOW2018 van de Royal Academy of Fine Arts Antwerp.
Benoit De Freine SHOW2018 van de Royal Academy of Fine Arts Antwerp.
De modestudenten van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen leggen de laatste hand aan hun creaties voor SHOW2019 op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni. Op zaterdag krijgt het publiek de kans om de creaties van de ‘Modemasters’ ook van dichtbij te bekijken, tijdens de EXPO2019.

Voor de twee events zoekt de organisatie nog helpende handen. Je kan als vrijwilliger helpen met onthaal van publiek, ticketcontrole, begeleiding van bezoekers naar zit- of staanplaatsen, toezicht in de zaal tijdens show, backstage hulp en voorbereiden van de zaal.

“Naast eeuwige dankbaarheid bieden we je lekkere catering en de kans om binnen een gedreven team een professionele modeshow voor en achter de schermen mee te maken. Bovendien krijg je een ticket om SHOW2019 ook als toeschouwer te komen bekijken op de dag dat je niet als vrijwilliger aan de slag bent. Je gaat ook naar huis met de unieke catalogus van de 13 afstuderende Modemasters van 2019,” klinkt het. 

Heb je interesse, dan kan je mailen naar info@antwerpenkunstenstad.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.