Vrijgelaten gevangene gooit verkeersborden naar taxi’s en wil op de vuist met politie

PZ Antwerpen
De Antwerpse politie heeft afgelopen nacht een 38-jarige man opgepakt die met verkeersborden naar taxivoertuigen gooide. Twee taxi’s raakten daarbij licht beschadigd. De man bleek vrij onder voorwaarden te zijn. 

De politie kreeg ‘s nachts een oproep binnen nadat een man op de Minderbroedersrui met verkeersborden naar taxivoertuigen gooide, waarbij twee taxi’s licht beschadigd raakten. Bij aankomst van de politie keerde de verdachte zich tegen de agenten. Hij uitte verschillende bedreigingen en daagde de inspecteurs uit om met hem een vechtpartij aan te gaan. Hij probeerde een politieman te slaan, maar werd uiteindelijk overmeesterd. 

Tijdens de rit naar het cellencomplex bleef hij zijn bedreigingen uiten en probeerde hij het politievoertuig te beschadigen. Pas in het politiekantoor kon de verdachte geïdentificeerd worden. De 38-jarige man bleek vrij onder voorwaarden. Die heeft hij nu door zijn gedrag geschonden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.