Vijf chauffeurs met samen 20.000 euro aan onbetaalde boetes zijn auto kwijt

Vijf mannen speelden hun auto kwijt bij politiecontroles in en om Antwerpen. Foto ter illustratie.
Lokale Politiezone MINOS Vijf mannen speelden hun auto kwijt bij politiecontroles in en om Antwerpen. Foto ter illustratie.
Als je de ene verkeersovertreding na de andere begaat én weigert de bekeuringen te betalen, dan riskeer je je auto kwijt te spelen. In Antwerpen is het vijf bestuurders overkomen. Samen hadden ze voor meer dan 20.000 euro aan onbetaalde boetes verzameld. 

Toen ze dinsdag werden tegengehouden door de lokale politie en de douane, bleken ze niet in staat om de rekening te vereffenen - en dus werd de takeldienst opgetrommeld. In totaal werden 104 chauffeurs gecontroleerd. Eén van hen zat achter het stuur ondanks een levenslang rijverbod. Ook zijn wagen werd in beslag genomen. Niemand had te veel gedronken, ééntje had wel drugs gebruikt. (BSB)
45 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Tina Colpaert

  Super zo moet dat ik ben 100% voor zo optreden!!!!

 • chris vangiesbergen

  Zo moet dat .Auto aanslaan en verkopen om de boete te betalen .Is de auto minder waard als de boetes wel sla hun volgende wagen ook aan .tot het betaald is .

 • Guy Custers

  Dit maakt méér dan mijn dag goed!

 • Jose Van Hauwaert

  Sven Kerstens. Het is boetes betalen of auto verbeurd verklaard. Wat wil je nog meer?

 • Jan Becel

  Wagen veilen. Boetes vanaf trekken met intrest en als ze geluk hebben houden ze nog wat over.