Vijf Belgische metalbands op StaalHart Metalfest

Toxic Shock.
Red Bull Media Toxic Shock.
Vijf Belgische metalbands strijken op zaterdag 26 oktober neer in Zandvliet voor StaalHart Metalfest. Een must voor echte metalfans en al wie headbangend de zaterdagnacht in wil.

Tijdens StaalHart Metalfest komen vijf metalbands met verschillende stijlen aan bod. Guilty As Charged is een vierkoppige band die heavy metal brengt met een vleugje thrash. Incernate Antwerp surft mee op de revival van de eighties-thrash met riffs à volenté. FireForce brengt dan weer geweldige powermetal of ‘combat metal’ en Toxic Shock is dé crossoverband bij uitstek uit België en misschien zelfs West-Europa. Geen podium is te groot of te klein voor deze groep uit onze stad. Het laatste optreden van StaalHart Metalfest is voor Dyscordia uit West-Vlaanderen, daarna neemt een dj het feest over.

Afspraak op 26 oktober vanaf 16 uur in evenementenhal 't Noorden in het Armenstraatje. Tickets kosten 20 euro in voorverkoop, 25 euro aan de kassa. Alle info op www.staalhartmetalfest.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.