Verwarmingscoach komt nog tot maart gratis langs

Nog tot half maart kan je in 36 gemeenten in de provincie Antwerpen een gratis bezoek aanvragen van een vrijwillige verwarmingscoach.

De verwarmingscoach checkt of ook de thermostaat correct staat ingesteld
ANP XTRA De verwarmingscoach checkt of ook de thermostaat correct staat ingesteld

De coaches controleren de temperatuur in je leefruimtes, of er ergens warmte onnodig ontsnapt en of de thermostaat wel optimaal geplaatst en ingesteld is. Soms passen de coaches meteen praktische zaken aan. Is de woning slecht geïsoleerd, de thermostaat te ingewikkeld of de verwarmingsinstallatie niet in orde, dan verwijzen ze je verder door. Een bezoek van een verwarmingscoach van de provincie Antwerpen is volledig gratis. Alle coaches kregen een stevige opleiding in het centrum voor Duurzaam Bouwen en Wonen Kamp C. Een huisbezoek aanvragen kan nog tot en met 15 maart 2019 op www.vriendvan.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.