Verkeersslachtoffer ontwaakt na 2 weken uit coma

Bij het ongeval op 8 december kwamen twee personen om het leven bij een ongeval op de Ruggeveldlaan. Het derde slachtoffer is nu ontwaakt uit haar coma.
Marc De Roeck Bij het ongeval op 8 december kwamen twee personen om het leven bij een ongeval op de Ruggeveldlaan. Het derde slachtoffer is nu ontwaakt uit haar coma.

De vrouw die enkele weken geleden betrokken raakte bij een zwaar auto-ongeluk, is weer uit coma ontwaakt. Sheila Van Noten raakte samen met Manu Ravignot (32) en Adil Ziani (29) van de baan. Ze reden op de Ruggeveldlaan toen het plots mis ging. Manu en Adil kwamen die nacht om het leven. De twee kregen een impressionante uitvaart aan de Bosuil. Afgelopen weekend is Sheila, het derde slachtoffer ontwaakt uit haar coma. Volgens kennissen reageert ze goed op haar omgeving maar zal er een lange revalidatieperiode zijn. De vrouw heeft twee kinderen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.