Twee mannen na minstens 8 winkeldiefstallen opgepakt

Illustratiebeeld.
Jan Aelberts Illustratiebeeld.
Twee winkeldieven zijn na minstens acht winkeldiefstallen van zo'n 4.000 euro opgepakt. Ze werden herkend in een supermarkt in de Jonghelinckstraat.

Medewerkers van de supermarkt verwittigden donderdagavond de politie omdat ze twee verdachte mannen hadden opgemerkt. De medewerkers herkenden de twee van eerdere diefstallen, waarbij de mannen telkens konden ontkomen. Eén van de mannen stond vermoedelijk op de uitkijk, terwijl een tweede tabaksproducten uit de rekken nam en via de achterzijde van de winkel probeerde te ontsnappen. De interventiepatrouilles van de politie kwamen ter plaatse en konden de twee mannen staande houden. Beiden bleken gekend voor een waslijst aan feiten. Op basis van eerdere aangiftes door de supermarkt worden de twee mannen - allebei 44 jaar - gelinkt aan minstens acht winkeldiefstallen, goed voor 4.000 euro aan gestolen spullen. De twee werden gearresteerd en worden voorgeleid bij het gerechtshof
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.