Twee mannen in elkaar geschopt aan Izzy Maze

Google
Bij een vechtpartij aan danscafé Izzy Maze in Antwerpen hebben twee mannen er goed van langs gekregen. Ze werden aangevallen door vier mannen en werden nog geschopt terwijl ze al op de grond lagen. De aanvallers konden een portefeuille stelen vooraleer ze spoorloos verdwenen.

Vier onbekende mannen kregen het in de nacht van zaterdag op zondag rond half vijf aan de stok met twee personen van 25 en 27 jaar oud aan het populaire danscafé Izzy Maze op de Leopoldplaats in Antwerpen. Een ploeg van het wijkteam van de politie werd aangesproken door een toegesnelde getuige. Wanneer de politie ter plaatse kwam, lag één van de slachtoffers nog bloedend op de grond. Het andere slachtoffer stond al recht maar bleek ook gewond.

Volgens de slachtoffers werden ze aangevallen door vier mannen die bleven stampen en schoppen zelfs wanneer ze op de grond lagen. Het viertal kon nog een portefeuille stelen van één van de twee slachtoffers vooraleer de daders gingen lopen. Via de Tabakvest vluchtten ze naar de Oudevaartplaats waar ze verdwenen. De lokale politie onderzoekt de zaak.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • frans verstrepen

    Om halfvijf zondagmorgen wordt ervan uitgegaan dat je in je bed ligt. Behalve dan diegenen die moeten werken én tegelijk met dat tuig worden geconfronteerd.