Twee dealers gepakt en drugs in beslag genomen

Lokale Politie Antwerpen

De lokale politie hield vrijdag en zaterdag opnieuw een korpsactie Argus, gericht op het bestrijden van overlast. De mobiele eenheid kon daarbij samen met een drugshond van de politiezone twee drugsdealers vatten. De eerste verdachte is een man van 72 jaar. Hij hield zich op aan het Koningin Astridplein. Bij controle vonden de inspecteurs iets meer dan 80 gram cannabis en bijna 40 gram hasj bij hem. De verdachte had ook nog een som geld op zak. Het geld, de drugs en zijn voertuig werden in beslag genomen. Het was niet de eerste keer dat de verdachte door de politie gecontroleerd werd. Later volgde nog een huiszoeking bij hem thuis. 

Wat later op de avond werd een man van 21 jaar gecontroleerd. Hij zat in zijn auto aan de Turnhoutsebaan in Borgerhout. Er waren voldoende aanwijzingen om over te gaan tot controle. Hij had bijna 53 gram cocaïne verstopt in zijn auto. Daarnaast vond de politie nog een som geld en enkele spullen die relevant kunnen zijn voor het verdere onderzoek. Er werd ook bij hem thuis een huiszoeking verricht.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.