Thomas De Gendt en Mathieu Van der Poel komen naar na-Tourdernycriterium Antwerpen

Thomas De Gendt
Photo News Thomas De Gendt
Wout Van Aert moest de publiekstrekker worden voor het na-Tourdernycriterium Antwerpen maar een zware val tijdens de Tour De France gooide onverwacht roet in het eten. Toch heeft de organisatie een waardig alternatief gevonden met Thomas De Gendt, die een rit won in deze editie van de Ronde van Frankrijk. Ook Mathieu Van der Poel is van de partij. 

Het na-Tourdernycriterium Antwerpen vindt plaats op en rond de Grote Markt. Voor het eerst zal er ook in koppel gereden worden tijdens een tijdrit en afvalrace. Man en vrouw strijden zij aan zij voor de overwinning. Daarnaast bevestigden ook al Mathieu van der Poel en Sanne Cant. De organisatie tracht bovendien ook nog Laurens De Plus en Caleb Ewan vast te leggen. Maar ook de winnaar van de laatste rit op de Champs-Élysées staat op het verlanglijstje. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.