Exclusief voor abonnees

Terug naar de Brederodestraat, waar dit jaar twee moorden gepleegd werden: “Geloof mij of niet, het is hier veilig en rustig”

Advocaat Ergun Top maakte de twee moordzaken in 'zijn' Brederodestraat van nabij mee.
Patrick Lefelon Advocaat Ergun Top maakte de twee moordzaken in 'zijn' Brederodestraat van nabij mee.
In december blikken we in 19 verhalen terug op 2019 in de regio Antwerpen. Eén straat haalde dit jaar het nieuws omdat er twee keer een moord werd gepleegd: de Brederodestraat. De beelden van de gruwelijke schietpartij in maart schokten heel Vlaanderen. De moord op een kleermaker in oktober met 40 messteken was al even gruwelijk. Wat is er aan de hand in de Brederodestraat? 

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • renée schietekat

    Alles rustig en veilig tot de volgende steek of schietpartij eigen aan die buurt

  • lilly de bruyn

    Eens een deftige winkelstraat, alles gaat naar de verdoemenis in A'pen, door al dat vreemd gespuis, die hebben geen respect voor de prachtige gebouwen. Een schande is het overal in onze mooie steden van weleer is er verloedering. De criminalieit viert daar hoogtij en er is niets aan te doen de politie kan dat niet meer bolwerken !