Exclusief voor abonnees

Telenet-installateur, voor wie moordkoppel lijk verborgen houdt, getuigt: “Stress of paniek? Niets van gemerkt”

Natasja De Paepe (39) uit Essen en Bart Goossens (37) uit Lokeren worden beschuldigd van de (roof)moord op de gepensioneerde leerkracht Frank Serruys (62) uit Antwerpen.
BELGA Natasja De Paepe (39) uit Essen en Bart Goossens (37) uit Lokeren worden beschuldigd van de (roof)moord op de gepensioneerde leerkracht Frank Serruys (62) uit Antwerpen.
Luttele uren nadat de gepensioneerde Antwerpse leraar Frank Serruys (62) brutaal was gedood in een woning in Essen, is er een technieker van Telenet over de vloer gekomen. De man kwam dinsdag getuigen op het assisenproces tegen beschuldigden Natasja De Paepe (39) en Bart Goossens (37). Het moordkoppel hield het lijk tijdens het bezoek van de installateur angstvallig verborgen in het tuinhuis.

Frank Serruys werd op 13 juni 2017 omstreeks 5.30u ’s morgens brutaal om het leven gebracht in de woning van Natasja De Paepe in de Nollekensstraat in Essen. Natasja’s vriend, de drugsverslaafde Bart Goossens, gaf toe dat hij de gepensioneerde leraar, die bij De Paepe logeerde, doodde. “Ik heb hem een ‘frontkick’ gegeven en heb een kussen tegen zijn hoofd gehouden”, verklaarde hij vrijdag op het assisenproces. “Toen hoorde ik hem zeggen dat hij Natasja zou verkrachten en vermoorden. Dan is het licht uitgegaan en heb ik hem gedood door mijn scheenbeen tegen zijn adamsappel te duwen.”

Je hebt 29% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.