Tatyana Beloy lanceert CD voor jongeren: “In iedereen schuilt een Supastar”

Tatyana Beloy heeft gisteren een nieuwe CD voor kinderen en jongeren - ‘Supastar Songs’ - voorgesteld in de ZEB in Wilrijk. 

Met de lancering van haar allereerste CD met de jonge sterren van Supastar zet Beloy de volgende stap in haar muzikale carrière. De CD richt zich op jongeren van 6 tot 20 jaar en verzamelt Nederlandstalige liedjes. Via ‘Supastar Songs!’ wil Beloy kinderen een stem geven, sociale thema’s bespreekbaar maken en de slagzin ‘everybody is a star’ uitdragen. Het maakt niet uit hoe je bent, je moet geloven in je dromen en zin hebben om ervoor te gaan.

Eerder lanceerde Beloy ook al een kledinglijn samen met ZEB. Die kreeg de naam ‘Supastar’, naar de gelijknamige musicalstages die ze organiseert voor jongeren. “Het was één van mijn dromen om die kledinglijn te kunnen lanceren”, zei Beloy daar eerder over in NINA. “Ik heb het merk Supastar uitgevonden omdat ik denk dat er in iedereen een ‘Supastar’ schuilt. Bij mij is dat omdat ik denk dat ik de kracht heb om kinderen gelukkig te maken. Ik wil ontzettend graag met kinderen een fantastische musical in elkaar steken. Dat is een droom die ik zeer snel wil verwezenlijken.”

Er stonden miniconcerten op het programma en de fans kregen de kans om foto’s te nemen met Tatyana in een photobooth.

Tatyana en enkele jongeren van Supastar.
Klaas De Scheirder Tatyana en enkele jongeren van Supastar.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.