Strooidiensten rukken vanavond uit

Sneeuw wordt er nog niet meteen verwacht in Antwerpen maar de strooidiensten staan sinds 1 november wel paraat
Klaas De Scheirder Sneeuw wordt er nog niet meteen verwacht in Antwerpen maar de strooidiensten staan sinds 1 november wel paraat

De Antwerpse strooidiensten zullen ook in de nacht van zondag op maandag nog uitrukken. Op alle bruggen en op- en afritten in Antwerpen zal er zout gestrooid worden. Afhankelijk van het weer zal beslist worden of er ook de komende dagen gestrooid zal worden. Als het droog blijft, zal er niet extra gestrooid worden. Bovendien wordt er maar een kleine en kortstondige winterprik verwacht. Sinds 1 november staan de strooidiensten van Antwerpen paraat om in te grijpen zodra dat nodig is, zo rukten vrijdagavond ook al verschillende strooiwagens uit om de wegen veilig te houden.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • william dhaeyer

    heel slecht voor het milieu en totaal onnodig

  • Luc Spileers

    effe de oude voorraad verkwanselen