Stille Wake voor vermoorde Julie Van Espen: “Laat ons medeleven tonen aan familie en vrienden”

Julie Van Espen
rv Julie Van Espen
In Merksem vindt morgenavond een wake plaats voor de vermoorde Julie Van Espen (23). De samenkomst start om 21 uur aan de Vaartkaai ter hoogte van de Theunisbrug, vlakbij de plek waar Van Espen van het leven werd beroofd door Steve Bakelmans.

Op social media wordt opgeroepen een witte roos, fakkel of kaars mee te nemen. “Laat ons samen komen, laten we een signaal geven dat we niet tevreden zijn met een falend rechtssysteem”, klinkt het bij de organisatie. “Laat zien dat we er voor elkaar zijn in slechte tijden en laat ons medeleven tonen aan de familie en vrienden van Julie.”

Van Espen verdween zaterdagavond toen ze met de fiets onderweg was naar Antwerpen om er met vriendinnen af te spreken. Haar lichaam werd gevonden in het Albertkanaal. De 39-jarige Steve Bakelmans heeft bekend de moord te hebben gepleegd. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Luc Vermaercke

    Julie ik heb je niet gekend ,maar ik ben getroffen in het diepste van mijn hart. Dit is echt een signaal dat het moet veranderen in deze wereld ,want dit is de druppel die de emmer doet overlopen. Mijn oprechte medeleven en steun aan gans de familie van Julie.